Welkom op onze website.

Roots

Sinds mijn jeugd had ik al een sterke passie voor de fotografie.  Na ruim 15 jaar fotografie als hobby uit te oefenen,  heb ik de stap gezet naar de wondere wereld van de professionele fotografie.

Na het volgen van een intensieve opleiding, die ik succesvol beeindigde, en de reeds verzamelde ervaringen , ben ik nu samen met mijn echtgenote aan de slag gegaan. 

Going forward

Samen vormen we een duo dat mekaar perfect aanvult en ondersteunt.  Dit met een frisse, moderne kijk op fotografie en met volle overgave.

Ikzelf, Danny,  ben vlot en spontaan en voel me op mijn best tussen mensen.    Mensen staan dan ook practisch altijd centraal in mijn werk.  Thalia is steeds het zonnetje in huis. Zij weet telkens met haar goedlachs  humeur een fijne en ontspannen sfeer te creëren.

European Photographers

Vrijdag 30 maart 2018 kregen we het fijne nieuws dat Danny, samen met 11 andere fotograven ( 1 Oostenrijker, 1 Belg, 2 Noren, 3 Portugezen, 2 Russen en 1 Sweed ) voortaan het kwaliteit keurmerk  European Photographer mogen  gebruiken.   Maar Thalia is niet achtergebleven; In 2021 was het haar beurt om het fel begeerde European Photographer attest in ontvangst te mogen nemen.
 
 

Zorg voor de klant

We vinden het belangrijk dat er de zogenaamde ‘klick’ aanwezig is tussen ons en mensen die voor de lens komen poseren.  Dit  maakt het shooten niet alleen aangenamer maar vooral zie je dit aan de resultaten.

Tijdens een kort gesprekje vooraf de shoot, overlopen we uw wensen. hierbij kunnen we mekaar al een beetje leren kennen en aanvoelen. In vaktermen noemt men dit ‘het ijs breken …‘   Met de nodige humor en een vlotte babbel zorgen we ervoor dat de meest nerveuse mensen zich ontspannen overgeven aan de lens …

Daar we een perfect duo vormen, kunnen we een breed gamma van soorten reportages en beelden aanbieden.  Elke gebeurtenis of fase in het menselijke leven brengen we op een luchtige mannier in beeld.  

Dit van zwangerschapshoot, bevallingshoot, babyshoots, doopfeest, besnijdenis, communie en lentefeest, huwelijk,… .   Ook de laatste levensfase, een fotoreportage van de begrafenis van  uw dierbare kan erbij horen.

Ik ben met het opzetten van deze website reeds al een heel eind op weg, echter zijn nog niet alle pagina’s tot in de puntjes ingevuld.   Neem gerust contact met ons op.

Danny Van Rompaey

Bedrijf gegevens:

Danny Van Rompaey

Dantha Photography

Dirkputstraat 27

2850 Boom

Tel 0499441144

info@dantha-photography.be

BTW nr: BE0790 036096

Bank Kbc: BE12 4130 1172 1192