Auteurs recht

Alle beelden op onze website zijn auteursrechtelijk beschermd.  

Het is niet toegelaten om beelden/foto’s van de website te halen en ze vervolgens te gebruiken in eender welke publicatie of drukwerk.  

Het is nooit toegelaten om beelden/foto’s te wijzigen.   

Beelden/foto’s gemaakt op sommige events kunnen/mogen wel gedownload worden door de persoon die op de beelden/foto’s voorkomen.  

Echter is enkel privé gebruik toegelaten en onder geen enkel beding commercieel gebruik.

Beelden/ foto’s waar u NIET op voorkomt mag u dus wegens portret recht  niet downloaden en vervolgens gebruiken. Bij het vaststellen van inbreuken of het vast stellen van misbruiken van foto’s waar derden op voorkomen, zullen de bevoegde diensten in kennis gesteld worden.   Iedereen die foto’s download is traceerbaar omwille deze redenen.

Werd u of iemand anders van uw gezin gefotografeerd op een event en wenst u niet dat uw foto’s langer op onze website aanwezig zijn ?  laat het ons weten.  We verwijderen dan desbetreffende foto’s uit de fotoreeks.

De algemene wet op auteursrechten is van toepassing op al onze werken en publicaties.

Bij het vaststellen van inbreuken zullen de tarieven van Sofam toegepast worden.

Bij misbruik of gebruik  van beelden van personen in commercieel werken zonder de toelating van Dantha Photohraphy en de schriftelijke toelating van de afgebeelde personen, is gerechtelijke vervolging mogelijk. 

 

error: Het is niet toegelaten om inhoud te kopiëren.